Hanna-Marin työpöydällä

Tukipalvelut

Hei, olen Hanna-Mari, ICT-partnerien tiiminvetäjä.

Asiakasjärjestelmät ovat meidän Päijät-Soten ICT-partnereiden vastuilla. Vaikutamme koko hyvinvointialueen toimintaan, saamme parannettua prosesseja ja siten parannettua myös palvelua. Sovitamme järjestelmiä hyvinvointialueen ympäristöön yhteistyössä ammattilaisten ja toimittajien kanssa hakien parhaita ratkaisuja, tietenkin budjettimme rajoissa.  Hyvät ratkaisut vapauttavat aikaa asiakastyöhön ja varmistavat laadukasta palvelua.

Henkilötietoja sisältävien järjestelmien lisäksi kehitämme ja ylläpidämme Hyvinvointialueen johdon, talouden ja hankintojen järjestelmiä sekä Ympäristöterveyskeskusten ja Yhtymäpalvelujen tukijärjestelmiä. Näihin kuuluvat mm., turvallisuuden, HR:n, osaamisen kehittämisen ja laadunhallinnan järjestelmät. ICT-partnerit ovat mukana hankinnoissa, joista juuri tällä hetkellä on meneillään takaisinsoittojärjestelmän kilpailutus.

Päivät koostuvat palavereista, laskujen käsittelystä, tietovirtojen ja rajapintojen suunnittelusta, kaavioiden kuvaamisesta, arkkitehtuuriin perehtymistä jne.  Tietoturvan- ja tietosuojan varmistaminen on osa työtä.  Ympärillä on joukko ammattilaisia, joita voi konsultoida.

Työmme edellyttää integraatio-osaamista sekä toimittaja- ja muutoshallinnan tuntemusta. Teknisessä työssä meillä ihmisillä on kuitenkin tärkeä rooli. Parasta työssäni ovatkin hyvä tiimi ja kansalaisten parhaaksi toimiminen.

ICT-tarpeet kasvavat, joten viisihenkinen tiimimme etsii uusia kollegoita.  Oletko se sinä? Lähetä hakemus ja keskustellaan lisää!