Saavutettavuus­seloste

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä pyrkii takaamaan verkkosivujensa saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän selaimella käytettävää verkkosivustoa päijät-sote.fi.

Saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto ei täytä Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimuksia.

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä on sitoutunut tekemään verkkosivustosta saavutettavuusohjeiden mukaisen. Työ saavutettavuuden parantamiseksi on tällä hetkellä vielä kesken. Tämä seloste tullaan päivittämään kun työ edistyy.

Tämän saavutettavuus­selosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 14.12.2020.

Selosteen on laatinut verkkosivuston kehityksestä vastaava yritys. Arvio sivuston saavutettavuuden tilasta perustuu automaattisen työkalun suorittamaan testaukseen, ihmisen suorittamaan testaukseen ja kehittäjien tekemään arvioon.

Palaute ja yhteystiedot

Voit jättää palautetta saavutettavuusvaatimuksiin liittyen tai pyytää direktiivin soveltamisalan ulkopuolelle jätettyjä tietoja ja sisältöä palautelomakkeen kautta.

Täytäntöön­panomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvonta­viranomaisen yhteystiedot:

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

puh. 029 501 6000