Liikunta­neuvonta

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen tai lisäämiseen. Liikuntaneuvoja auttaa sinua löytämään itsellesi mieluisan ja sopivan liikuntamuodon. Liikkumistavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun tarpeittesi mukaan. Liikunta on lääkettä. Liikkumalla voit ylläpitää ja edistää omaa terveyttäsi.

Voit pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin luona. Voit myös varata itse ajan liikuntaneuvojalle.

Liikuntaneuvonnan vastaanotto löytyy kaikkien terveysasemien kautta, varaa aika oman kuntasi liikuntaneuvojalle suoraan sähköisesti sivun oikeassa yläkulmassa olevan linkin kautta.

Yksilövastaanotto on mahdollista toteuttaa läsnä mikäli olet terveenä ja halukas saapumaan paikalle tai etäyhteyksin puhelimitse. Älä epäröi soittaa ja kysyä lisää. Yhteystiedot

Parhaiten liikuntaneuvojan yhteystiedot löydät sivun vasemman reunan painikkeen Liikuntaneuvonnan ajanvaraustiedot kohdasta ja kuntakohtaiset liikunnan palvelutarjonnat kuntavalikon kautta.

Varaa aika oman kuntasi liikuntaneuvojalle

Kirjaudu asiointipalveluun

Ohjeet ajanvaraukseen

  1. Yllä olevan painikkeen kautta pääset kirjautumaan Päijät-Hämeen sähköiseen asiointipalveluun.
  2. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  3. Valitse Ajanvaraus -sivu.
  4. Varaa aikoja -sivulta löydät ajanvarauksen liikuntaneuvojalle.
  5. Valitse oman kuntasi asiointipiste, jolloin vapaat ajat tulevat sinulle näkyviin ja voit varata itsellesi sopivan ajan.
  6. Vahvista varaus ja valitse tapa jolla sinua muistutetaan varatusta ajasta.
  7. Varattu aika näkyy sähköisessä ajanvaruspalvelussasi, sitä kautta voit tarvittaessa vaihtaa tai perua ajan.