Lastentautien poliklinikka

Lastentautien poliklinikka on pediatrian erikoisalojen ja lastenkirurgian ajanvarauspoliklinikka. Poliklinikalla hoidetaan noin 0–16-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoidon avohoitopalveluja.

Miten asiakkaaksi lastentautien poliklinikalle

Lastentautien poliklinikalle tarvitsee lähetteen lääkäriltä.

Poliklinikalla hoidetaan noin 0–16-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoidon avohoitopalveluja.

Mistä poliklinikka vastaa

Poliklinikan laaja-alainen toiminta kattaa lastentautien kaikki erikoisalat ja alueen palveluja tarvitsevat lapsiperheet.

Poliklinikalla on myös alueellinen koulutus- ja konsultointivastuu, esimerkiksi diabetes-, astma-, allergia- ja reumapotilaiden kohdalla. Poliklinikka tekee tiivistä yhteistyötä alueen perusterveydenhuollon kanssa.

Tutustu myös sairaalan lastentautien osastoihin.

Mitä erityistä hoidossa on

Hoidossa korostuu moniammatillisuus ja perhekeskeisyys. Palvelut pyritään tuottamaan joustavasti ja sujuvasti sekä perheen että organisaation kannalta taloudellisesti ja tehokkaasti. Toimintatavoissa pyritään noudattamaan näyttöön perustuvia käytäntöjä.

Yhteystiedot

Puhelinasiointi
Takaisinsoittopalvelu:
Takaisinsoittopalvelu: +358 3 8192231
Aukioloajat
ma 08:00 - 15:30
ti 08:00 - 15:30
ke 08:00 - 15:30
to 08:00 - 15:30
pe 08:00 - 15:00

Lastentautien poliklinikka on pediatrian eri erikoisalojen ja lastenkirurgian ajanvarauspoliklinikka. Päiväosastolla hoidetaan ajanvarauksella erityistä seurantaa vaativia tutkimuksia ja lääkehoitoja tarvitsevia lapsipotilaita ja tehdään pieniä toimenpiteitä.

Lastentautien poliklinikalla hoidetaan pääsääntöisesti 0–16 vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoidon avohoitopalveluja. Potilaat tulevat pääsääntöisesti Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueelta lääkärin lähetteellä.

Palvelupiste · Lahti
Osoite:
Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti
6.kerros
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti
6.kerros

Päijät-Hämeen keskussairaalan lastentautien poliklinikan yhteystiedot.