Kohtaamispaikat

Kohtaamispaikat ja vapaa-ajanviettopaikat ovat suunnattu vammaispalvelun asiakkaille. Kohtaamispaikoissa yhdessä suunnitellaan ja ideoidaan yhteistä tekemistä ja toimintaa.

Kohtaamispaikkojen tavoitteena on elämänpiirin laajentaminen ja tasavertainen osallisuus yhteiskuntaan. Tämä tarkoittaa uusien kavereiden, harrastusten ja tekemisen löytämistä. Uudet kokemukset sekä omien taitojen ja vahvuuksien löytäminen vahvistavat itsetuntoa ja lisäävät rohkeutta ja omien mielipiteiden esiin tuomiseen.

 

Moisku

Moisku sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 15, 15110 Lahti. Moisku on avoinna maanantaisin klo 16.30–19.00. Moiskun esite toiminnasta.

Ilta-Olkkari

Ilta-Olkkari sijaitsee osoitteessa Ritaniemenkatu 13 e, 15240 Lahti. Ilta-Olkkari on avoinna keskiviikkoisin klo 16.30–18.30. Olkkarin esite toiminnasta.

Energiakerho Hollola

Energiakerho Hollola sijaitsee osoitteessa Koulurinteentie 3, 15870 Hollola (31.12.2021 asti). Energiakerho on avoinna tiistaisin klo 17-19.

Nasta

Nasta sijaitsee ositteessa Huokotie 11, 15550 Nastola. Nasta on avoinna joka toinen keskiviikko klo 17-19.

Korona riskin vähentämiseksi, paikat ovat nyt avoinna vain tuetun asumisen asiakkaille.

 

Järjestöt

Lahden seudun kehitysvammaisten tuki yhdistys (LSKVT) tarjoaa useita eri harrastusmahdollisuuksia eri ikäisille Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry (lskvt.fi)

Harrastusmahdollisuuksista kannattaa kysyä myös paikallisilta urheiluseuroilta ja muilta harrastustoimijoilta.