Rekisteriseloste

Asiakaspalaute

Tämän verkkosivuston asiakaspalautelomakkeet eivät kerää henkilötietoja. Asiakaspalautelomakkeella kerättäviä asiakkaan yhteystietoja (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero) ei tallenneta eivätkä tiedot muodosta asiakasrekisteriä. Palautteen antaminen on mahdollista myös nimettömänä. Asiakas lähettää palautelomakkeen osoitteeseen viestinta@phhyky.fi.

Uutiskirje

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä julkaisee sähköistä uutiskirjettä, jonka voi tilata näiden verkkosivujen kautta, täältä. Kirje lähetetään sähköpostitse sen tilanneille. Henkilötietoja käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen.

Kirjeen tilaajista tallennetaan vain sähköpostiosoite, nimi ja organisaatio. Näistä tiedoista vain sähköpostiosoitteen antaminen on pakollista. Myös sellaisia rekisteröidyn antamia lisätietoja voidaan käsitellä, jotka ovat tarpeen uutiskirjeen kohdentamiseksi esimerkiksi organisaation toimialan mukaan. Henkilötietoja säilytetään niin pitkään kuin on tarpeellista uutiskirjeen lähettämiseksi (kunnes tilaus perutaan tai uutiskirjepalvelun olemassaolo lakkaa). Uutiskirjeen tilaajalla on jokaisen uutiskirjeen vastaanottamisen yhteydessä mahdollisuus perua tilaus kirjeen alalaidassa olevan linkin kautta. Uutiskirjeen tilauksen peruneiden henkilötiedot poistetaan viivytyksettä. Uutiskirjeen tietosuojaseloste.

Tietosuojavastaava:
Tiina Jokinen
Keskussairaalankatu 7
15850 Lahti
tietosuoja@phhyky.fi