Jalkaterapeutti

Jalkaterapeutti auttaa alaraajojen ongelmissa.

Jalkaterapeutin vastaanotolle lääkärin tai hoitajan lähetteellä

Jalkaterapeutin asiakkaita ovat muun muassa diabeetikot, reumaatikot ja alaraajavaltimotautipotilaat, joiden sairaus voi aiheuttaa alaraajojen kuntoon. Jalkaterapeutti auttaa myös erilaisissa alaraajojen virheasennoissa. Jalkaterapeutin vastaanotolle pääsyn edellytyksenä on hoitoa vaativa ongelma, kuten haavauma, virheasento, känsä, kovettuma tai kynsivaurio.

Kenelle ja millä ehdoin

Vastaanotolle tarvitaan terveyskeskuslääkärin, diabetes- tai reumahoitajan, sairaan- tai terveydenhoitajan lähete.

Jalkaterapeutin yhteystiedot

Palvelupiste · Lahti
Osoite:
Harjukatu 48, 15100 Lahti
Osoite: Harjukatu 48, 15100 Lahti
Aukioloajat
ma 08:00 - 20:00
ti 08:00 - 20:00
ke 08:00 - 20:00
to 08:00 - 20:00
pe 08:00 - 20:00
la 10:00 - 16:00

Lahden sote-keskuksessa on saatavilla lääkärin ja sairaanhoitajan ajanvarauksellista ja päivystyksellistä vastaanottoa. Lisäksi sote-keskus tarjoaa fysioterapian suoravastaanottopalveluita, ehkäisyneuvontapalveluita, päihde- ja mielenterveyspalveluita sekä terveyssosiaalityötä.

Lahden sote-keskuksessa palvelevat myös suun terveydenhuollon palvelut.

Laboratoriopalvelut tuottaa Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoa laboratorion aukioloajoista ja ajanvarauksen löydät osoitteesta fimlab.fi.

Kuvantamispalvelut tuottaa Päijät-Hämeen hyvinvointialue. Kaikkiin sote-keskuksessa tehtäviin tutkimuksiin tarvitaan lääkärin lähete. Asiakas voi valita itse kuvantamisyksikön, jossa asioi. Lahden sote-keskuksen kuvantamispalvelut palvelevat ma-to klo 7.30–16.00 sekä perjantaisin ja juhlapyhien aattona klo 7.30–15.00.

Sote-keskuksen aukioloaikojen ulkopuolella päivystyksellisissä asioissa palvelee Akuutti24, soittamalla ensin Päivystysavun numeroon 116117.

Voit myös asioida digitaalisesti Digiklinikalla joko Päijät-Sote-sovelluksen tai verkkoselaimen kautta osoitteessa paijatsote.suomisote.fi.

Digiklinikan kautta saa yhteyden terveydenhuollon ammattilaisiin vuoden jokaisena päivänä. Tarvittaessa sinut ohjataan eteenpäin sote-keskukseen.

Huomioithan, että Digiklinikalla ei käsitellä kiireellisiä asioita.

Voit asioida Digiklinikalla myös läheisesi puolesta.

Suun terveydenhuollon asioissa Digiklinikka palvelee päivittäin klo 8–20 sekä mielenterveys- ja päihdeasioissa ma-pe klo 8-16.

Muissa asioissa voit lähettää viestin Digiklinikalle ympäri vuorokauden. Hoitotiimi käsittelee viestejä päivittäin klo 06–22.