-
Koronavirusrokote
-
Sosiaalihuollon palvelut
-
Opiskeluterveydenhuolto
Terveydensuojeluun liittyvät ohjeet
Kotona sijaitsevan elintarvikehuoneiston ohje
Elintarvikehuoneistolle asetetut vaatimukset
Haettaessa vapautusta vesihuoltoverkostoon liittymisestä ohje
Pintapuhtausnäytteiden ottaminen Hygicult TPC-menetelmällä
Alkuperämaan ilmoittaminen ainesosana käytetystä lihasta
Elintarvikkeita käsittelevän työntekijän terveydentilan selvitys
Varautuminen koronavirukseen elintarviketyössä
Varautuminen koronavirustilanteeseen
Elintarvikkeiden tarjoilu ja vähittäismyynti – suosituksia ja huomioitavaa epidemiatilanteessa
Elintarvikkeiden kuljetus koronaepidemian aikana
Ohjeistus kauneushoitolan perustamiselle ja hygieenisille toimintatavoille
Elintarvikkeiden säilyttäminen kotikeittiössä – ohje kotipalvelun työntekijöille
Veden juoksutus parantaa hanaveden laatua
Elintarvikevalvonnan uutiskirje 1/2022
Elintarvikevalvonnan uutiskirje 2/2022
Terveydensuojelulain mukainen omavalvontasuunnitelma
Terveydensuojeluvalvonnan uutiskirje 1/2022
Terveydensuojeluvalvonnan uutiskirje 2/2022