Lääkäriksi Päijät-Hämeeseen

Oletko kiinnostunut lääkärin työstä monien mahdollisuuksien maakunnassa?

Meillä voit työskennellä vaikkapa Päijät-Hämeen keskussairaalassa, eri terveysasemilla tai perusterveydenhuollon ja kuntoutuksen osastoilla Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa. Mielenkiintoisia tehtäviä on myös psykososiaalisissa palveluissa ja kotihoidossa.

Maakunnassamme suurin osa sosiaali- ja terveyspalveluista toimii samassa organisaatiossa, mikä antaa mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan. Meitä päijätsotelaisia on noin 7000, ja suurena työnantajana pystymme tarjoamaan monia mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoa ja edetä uralla. Valtakunnallisissa vertailuissa olemme sijoittuneet useilla mittareilla maan parhaimmistoon.

Päijät-Hämeessä työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu helpommin kuin suuremmissa kaupungeissa. Meillä on tilaa asua ja hengittää, valitsitpa kaupungin palveluineen tai maaseudun rauhan. Myös asumiskulut ovat selvästi pääkaupunkiseutua edullisemmat. Tarjoamme loistavat kouluttautumismahdollisuudet, sillä haluamme mahdollistaa sinulle pitkän ja kiinnostavan uran kanssamme.

Lääkärinä Päijät-Hämeessä on hyvät mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan viettämiseen ja laadukkaaseen asumiseen. Urheilua, luontoa ja kulttuuria löytyy jokaiseen makuun. Tarvittaessa matkaat Lahdesta Helsinkiin tai lentokentälle tunnissa ja Tampereelle alle kahdessa tunnissa.

 

Lääkäreiden avoimet työpaikat: