Jessen työpöydällä

Data-analytiikka

Moi! Olen Jesse, Päijät-Soten tietohallintotiimin data-analyytikko. Päävastuualueenani on Power BI -ympäristö ja tietotuotteiden kehittäminen.

Suunnittelen Päijät-Sotelle uutta yhtenäistä prosessimallia tietotuotteiden tilaamisen ja tuottamisen tueksi. Pian valmistuva prosessimalli selkeyttää ja keskittää toimintaa yhteen paikkaan mahdollistaen tehokkaamman tietotuotannon ja paremmin tarpeita vastaavan raportoinnin toteuttamisen. Tietotuotannon kehittäminen mahdollistaa tietojohtamisen ja dataohjautuvuuden tehokkaamman hyödyntämisen Päijät-Sotessa päätöksenteon ja asiakastyön parantamisen tueksi.

Käytän työssäni Power BI:tä raporttien tekemiseen, Power Automatea työnkulkujen automatisointiin ja muita Office 365 -tuotepaketin ohjelmistoja. Lisäksi esimerkiksi SQL:kieltä tietokantakyselyihin, Jiraa tehtävienhallintaan ja Miroa. Työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, analyyttisuutta, ongelmanratkaisukykyjä, tarkkuutta sekä teknistä ymmärrystä raportointityökaluista ja tietokannoista.

Työni parasta antia on tehtävien monipuolisuus ja niiden mahdollistama jatkuva oppiminen. Työlläni pystyn vaikuttamaan omalta osaltani Päijät-Hämeen hyvinvointipalvelujen laatuun sekä alueen asukkaiden hyvinvointiin.

Tietojohtamisen tiimissämme on paikka auki! Jos pystyt kehittämään ja ylläpitämään data-alustaa teknisesti ja tulkitset analytiikkaa, hae kollegakseni tietojohtamisen tiimiin!