Infograafi: Aluepäättäjien on suunnattava resursseja, kuten valtiolta tulevaa rahoitusta, viisaasti koko alueen asukkaiden hyväksi. Strategia ohjaa ja alueen virkamiehet tukevat työtä. Tärkeää on myös vuoropuhelu asukkaiden kanssa.Infograafi: Aluepäättäjien on suunnattava resursseja, kuten valtiolta tulevaa rahoitusta, viisaasti koko alueen asukkaiden hyväksi. Strategia ohjaa ja alueen virkamiehet tukevat työtä. Tärkeää on myös vuoropuhelu asukkaiden kanssa.

Aluevaaliehdokkaiden iltakoulut 14. ja 15.12. klo 17-18

Oletko ehdolla päijäthämäläiseksi aluevaltuutetuksi? Tarjolla Teams-infotilaisuudet hyvinvointialueen valmistelun ajankohtaisista kysymyksistä.

Tervetuloa kahteen alustuksiltaan samansisältöiseen infotilaisuuteen Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta, sen valmistelusta ja aluevaltuutetun keskeisistä tehtävistä.

Tilaisuudessa hyvinvointialueen vastuuvalmistelija Veli Penttilä saattaa aluevaaliehdokkaat ajan tasalle Päijät-Hämeen hyvinvointialueen valmistelusta.

Lisäksi Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen pelastusjohtaja Jari Hyvärinen kertoo valmistelusta pelastustoimen näkökulmasta.

Lyhyiden alustusten jälkeen mahdollisuus kysyä valmistelusta, linjoilla mukana Veli Penttilä, Jari Hyvärinen sekä hyvinvointialueen palvelutuotannon vastuuvalmistelija Mika Forsberg.

Päivitys infotilaisuuksien jälkeen:

Tilaisuudet järjestettiin etänä Teamsissa tiistaina 14.12. klo 17-18 ja keskiviikkona 15.12. klo 17-18.

Kiitos osallistumisesta ja vilkkaasta keskustelusta!

Katso Veli Penttilän ja Jari Hyvärisen puheenvuorot 14.12. tilaisuuden tallenteesta (Youtube).

Puheenvuorojen esitysmateriaali (pdf).