Rokotehaaste laajenee – koronarokotuksen voi ottaa lounaan tai kaupassa käynnin yhteydessä

Torstaina 4.11. Launeen K-Citymarketiin (Ajokatu 53, Lahti) pystytetään pop-up-rokotuspiste kello 12–20.  

  • Meillä on isot asiakasvirrat, joten haluamme mahdollistaa asiakkaillemme helpontavan ottaa rokotus kaupassa käynnin yhteydessä, K-Citymarket Launeen kauppias Mikko Puhakka perustelee rokotuspisteen sijoittamista kauppaan.

Lahden vanhusten asuntosäätiön ravintola Wanhassa Herrassa (Laaksokatu 17, Lahti) on mahdollisuus ottaa koronarokotus perjantaina 5.11. kello 11–14. Asuntosäätiö tarjoaa kahvit kaikille Wanhan Herran rokotuspisteeltä rokotuksen hakeville.   

  • On tärkeää suojatayhdessä toisiamme sekä kaikkein heikoimpia ottamalla rokote, sanoo Lahden vanhusten asuntosäätiön toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen.

Pop-up-rokotuspisteiltä saa ensimmäisen tai toisen koronavirusrokotuksen. Toisen rokotuksen saa, kun ensimmäisestä on kulunut vähintään 6 viikkoa. Tulethan rokotuspisteelle vain oireettomana, ja noudatathan turvaväli- ja maskisuosituksia. Rokotuksen jälkeinen 15 minuutin seuranta-aika on hyvä huomioida omassa aikataulussa. Pukeudu vaatetukseen, jossa olkavarsi on helppo paljastaa, ja ota mukaan henkilöllisyystodistuksesi. Rokotus on vapaaehtoinen ja maksuton.  

Lisätietoa koronarokotuksista ja rokotuspisteiden aikataulut löytyvät osoitteesta paijat-sote.fi/ajanvaraus-ja-tietoa-koronarokotuksista/.