Päijät-Soten alueen koronayhteistyöryhmä: Uusia rajoituksia ei esitetä

Päijät-Soten alueen koronayhteistyöryhmä: Uusia rajoituksia ei esitetä 

Koronayhteistyöryhmän kokouksessa ei tänään esitetty uusia rajoituksia. Sairaalakuormitus on kääntynyt laskuun, vaikka se on edelleen korkea, ja sairaalahoitoon tulee uusia koronapotilaita tasaisesti.

Jokaisen omalla toiminnalla on rajoitusten kevennyttyä merkitys viruksen leviämisen estämisessä. Kotona tulee pysyä, jos on vähäisiäkin oireita. Alueellamme on voimassa laaja maskisuositus, ja kaikissa asiakas- ja yleisötiloissa tulee olla mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Tiloissa pidetään esillä riittävät hygieniaohjeistukset ja pintojen puhdistamista tehostetaan normaalitasosta. Asiakaspaikat sijoitellaan riittävän etäälle toisistaan ja oleskelu on järjestettävä mahdollisimman väljästi. Laajasta etätyöstä siirrytään asteittain normaaliin yhdistäen etä- ja lähityötä.

Koronayhteistyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran viimeistään 23. maaliskuuta arvioimaan alueen rokotus- ja epidemiatilannetta sekä mahdollisesti tarvittavia toimenpiteitä.

Lisätietoja: 
johtajaylilääkäri, toimialajohtaja Tuomo Nieminen, p. 050 910 5150
infektioylilääkäri, Ville Lehtinen, p. 044 719 5455

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointialueen järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Sähköposti lähetettiin henkilölle [email protected]

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Keskussairaalankatu 7, Lahti, Päijät-Häme 15850, Suomi

Peruuta tilaus