Päijät-Soten alueen koronayhteistyöryhmä arvioi epidemiatilannetta jatkossa tarvittaessa – hengitystieoireisten on edelleen soitettava 116117

Päijät-Soten alueen koronayhteistyöryhmä arvioi epidemiatilannetta jatkossa tarvittaessa – hengitystieoireisten on edelleen soitettava 116117

Koronayhteistyöryhmän kokouksessa ei tänään esitetty uusia rajoituksia. Koronaepidemia jatkuu alueellamme laajana, mutta sairaalakuormitus on laskenut jo useamman viikon ajan. 

Yleinen maskisuositus ei ole enää voimassa. Alueellamme kaikissa asiakas- ja yleisötiloissa tulee olla mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Tiloissa pintojen puhdistamiseen on kiinnitettävä erityistä huomiota ja riittävät hygieniaohjeistukset tulee olla esillä. Asiakaspaikkojen sijoittelu ja oleskelu tiloissa järjestetään mahdollisimman väljästi. 

Hengitystieoireisten on edelleen soitettava Päivystysavun numeroon 116117 ennen sote-keskukseen menemistä. 

Koronayhteistyöryhmä kokoontuu jatkossa tarvittaessa arvioimaan alueen epidemiatilannetta. 

Lisätietoja: 
johtajaylilääkäri, toimialajohtaja Tuomo Nieminen, p. 050 910 5150 
infektioylilääkäri, Ville Lehtinen, p. 044 719 5455

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointialueen järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

Sähköposti lähetettiin henkilölle [email protected]

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Keskussairaalankatu 7, Lahti, Päijät-Häme 15850, Suomi

Peruuta tilaus