Päijät-Sote: Tällä viikolla vietetään kansainvälistä glaukoomaviikkoa – milloin silmänpaineesi on mitattu viimeksi?

Päijät-Sote: Tällä viikolla vietetään kansainvälistä glaukoomaviikkoa – milloin silmänpaineesi on mitattu viimeksi?

Kansainvälisen glaukoomaviikon kunniaksi on mahdollista käydä mittauttamassa silmänpaine kauppakeskus Trion toisen kerroksen Silmäklinikalla keskiviikkona 9. maaliskuuta kello 12.30–15. Jos hoitajan mittauksessa silmänpaine osoittautuu korkeaksi, voi saman tien konsultoida paikalla olevaa silmätautien erikoislääkäriä. Kaikki tämä veloituksetta.   

Kansainvälisen Glaukoomaviikon tarkoituksena on edistää salakavalasti etenevän silmäsairauden tietoisuutta tempauksin ja tiedon muodossa. Hoitamattomana glaukooma voi johtaa sokeuteen. Nykyisin glaukoomaa voidaan tehokkaasti hoitaa sekä lääkkein, että laserilla ja leikkaamalla. Tänä vuonna viralliseen World Glaucoma Week -ohjelmaan osallistuu Lahden lisäksi Helsinki, joka pitää virtuaaliluennon.  

Lisätiedot: 

Silmätautien ylilääkäri Juha Välimäki, p. 044 719 5901 

World Glaucoma Week -sivusto 

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointialueen järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Sähköposti lähetettiin henkilölle [email protected]

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Keskussairaalankatu 7, Lahti, Päijät-Häme 15850, Suomi

Peruuta tilaus