Päijät-Sote: Neljännen koronarokotuksen voivat ottaa nyt kaikki 60 vuotta täyttäneet

Päijät-Sote: Neljännen koronarokotuksen voivat ottaa nyt kaikki 60 vuotta täyttäneet

Kaikki 60 vuotta täyttäneet voivat ottaa neljännen koronarokotuksen. Aikoja on hyvin varattavissa sote-keskuksissa, ja Trion rokotuspisteeltä rokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin kello 8–18. Rokotuspisteiltä saa edelleen myös ensimmäisiä, toisia ja kolmansia koronarokotuksia. 

Neljännen koronarokotuksen saa, kun kolmannesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Neljättä koronarokoteannosta ei toistaiseksi anneta, jos on saanut aiemmin kolme rokoteannosta ja sairastanut koronavirustaudin. 

Pop-up-rokotuspiste Asikkalaan 

Koronarokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta pop-up-rokotuspisteeltä Asikkalassa 29. ja 31.8. kello 12-18 osoitteessa Kanavatie 11 (eläinlääkärin entinen tila). Rokotuspisteellä annetaan Biontech-Pfizerin Comirnaty-rokotetta. 

Kaikille rokotuspisteille voi tulla vain täysin oireettomana ja mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus (myös ajokortti tai Kela-kortti käyvät). Asiointia nopeuttaa, jos puhelimessa tai tulostettuna on Omakannan rokotustodistus. 

Lisätietoja: 
ylilääkäri Marianne Wallin, 044 416 3656 

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointialueen järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Sähköposti lähetettiin henkilölle [email protected]

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Keskussairaalankatu 7, Lahti, Päijät-Häme 15850, Suomi

Peruuta tilaus