Päijät-Sote edistää työmatkaliikkumisen tapoja hankerahoituksen turvin

Päijät-Sote edistää työmatkaliikkumisen tapoja hankerahoituksen turvin

Päijät-Sote on saanut Traficomilta liikkumisen ohjauksen valtionavustusta Pyörällä, potkulaudalla ja bussilla Päijät-Sotessa -hankkeeseen. Hankkeessa toteutetaan tämän vuoden ajan kokeiluja leasing pyörille, kaupunkipyörille ja -laudoille, työsuhdepyörille ja työsuhdematkalipulle.

​Hanketta on suunniteltu osana Päijät-Soten henkilöstöstrategiaa ja alueellista kestävän kehityksen edistämistä yhteistyössä paikallisten korkeakoulujen kanssa. Hankkeen tarkoituksena on etsiä uusia kestäviä tapoja työmatkaliikkumiseen hyvinvointialueessa ja samalla edistää henkilöstön hyvinvointia.

Yhteistyössä LAB:in, LUT:in ja Lahden kaupungin kanssa kokeillaan erilaisin työsuhde-eduin työpäivän aikaista liikkumista Lahden keskusta-alueella sekä työmatkaliikkumista joukkoliikenteessä ja työsuhdepyörillä.

Lisätietoja:
projektivastaava Siru Heromaa-Karjalainen, 044 4828 608
kestävän kehityksen päällikkö Riitta-Maija Hämäläinen, 044 440 3138

 

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointialueen järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Sähköposti lähetettiin henkilölle [email protected]

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Keskussairaalankatu 7, Lahti, Päijät-Häme 15850, Suomi

Peruuta tilaus