Päijät-Häme-mitali Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle

Palkinnon perusteluissa mainitaan, että Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän henkilöstö on toiminut ansiokkaasti pandemian aikana ja ansaitsee kiitokset meiltä kaikilta päijäthämäläisiltä. Henkilökunta on ollut eturintamassa taistelussa koronaepidemiaa vastaan ja venynyt työssään poikkeuksellisen paljon altistaen itsensä vaaralliselle taudille.

Hyvinvointikuntayhtymän asiantuntijat ovat työskennelleet sinnikkäästi ja pitkäjänteisesti Päijät-Hämeen väestön suojelemiseksi pahimmilta koronan aiheuttamilta vahingoilta. Hyvinvointikuntayhtymässä tehdyt toimet pandemian kukistamiseksi näkyvät vahvasti myös maakunnan ulkopuolella.

Päijät-Häme-mitalia voidaan pitää myös tunnustuksena yhtymässä tehdystä laajemmasta ja pitkäkestoisemmasta kehitystyöstä. Palkitsemisen perusteluissa todetaan, että hyvinvointikuntayhtymässä tehdään jatkuvasti työtä sydämellä maakuntamme hyväksi edistäen alueemme aineellista ja henkistä hyvinvointia.

  • Vaikka palkinto myönnettiin Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle, se on ennen kaikkea kunnianosoitus koko henkilöstöllemme, joka on vaikeasta ajasta huolimatta kehittänyt toimintaamme määrätietoisesti ja omistautuneesti alueemme asukkaiden hyväksi, sanoo hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola.