Kärkölässä annetaan koronarokotuksia loppiaisena ilman ajanvarausta – Asikkalassa rokotukset jatkuvat

Kärkölän sote-keskuksesta voi hakea koronarokotuksen ilman ajanvarausta walk-in-rokotuspisteeltä loppiaisena 6.1. kello 11–14.

Ilman ajanvarausta toimivat walk-in-rokotukset Asikkalassa Anianpellon koululla (Koulumestarintie 1) jatkuvat tällä viikolla vielä tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 8–18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 10–18. Loppiaisena 6.1. rokotuspiste on suljettu.

Ensi viikolla rokotukset ilman ajanvarausta jatkuvat Asikkalassa uudessa paikassa. Tiedotamme tästä erikseen alkuviikosta.

Trion walk-in-rokotuspisteen lauantaiaukioloja pidennetään, ja 8.1. alkaen rokotuspisteeltä saa koronarokotuksen ilman ajanvarausta jo aamuvarhaisella. Walk-in-ajat Trion rokotuspisteellä ovat tiistaista perjantaihin kello 15–19, lauantaisin kello 8–17 ja sunnuntaisin kello 11–17. Loppiaisena Trion rokotuspiste on suljettu.

Hollolassa (Virastotie 1), Nastolassa (Pekkalantie 5) ja Orimattilassa (Kotiseututie 2) tilapäiset walk-in-rokotuspisteet ovat avoinna koko tammikuun ajan arkisin kello 8–18 (loppiaisena suljettu).

Päijät-Soten rokotuspisteet on tarkoitettu vain alueellamme asuville, eli päijäthämäläisille, myrskyläläisille ja pukkilalaisille. Päijät-Soten alueen asukas voi ottaa rokotuksen missä tahansa Päijät-Soten rokotuspisteessä. Heinolassa ja Sysmässä kunnan omat terveyspalvelut vastaavat rokotuksista. Jos ulkopaikkakuntalainen työskentelee, asuu tai opiskelee pidempiaikaisesti Päijät-Hämeessä, voi hän hakea rokotteen Päijät-Soten rokotuspisteeltä.