Kaikille avoin koronarokotuspiste tänään ja huomenna Lehtiojan palvelutalolla – Asikkalan koronarokotuspiste muuttaa

Lehtiojan palvelutalolla Lahdessa osoitteessa Lehtiojantie 2 on tänään maanantaina kaikille avoin koronarokotuspiste kello 16 asti. Huomenna tiistaina rokotuspiste on avoinna kello 10–16. Rokotuspisteelle voi tulla ilman ajanvarausta.

Asikkalan ilman ajanvarausta toimiva walk-in-rokotuspiste muuttaa vanhalle virastotalolle osoitteeseen Kanavatie 11. Koronarokotuksen voi hakea sieltä tällä viikolla keskiviikkona tai torstaina kello 8–18 ja ensi viikosta lähtien tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 8–18 tammikuun loppuun asti.

– Päijät-Soten walk-in-rokotuspisteillä koronarokotuksen on saanut viime päivinä vähemmällä jonottamisella tai jopa jonottamatta. Loppuvuoden sekä vuoden ensimmäisen viikon ruuhkat näyttävät nyt tasoittuneen. Nyt olisi siis hyvä hetki käydä ottamassa rokotus, kannustaa tulosaluejohtaja Kimmo Kuosmanen alueen asukkaita rokotuksille.

Rokotuspisteille voi tulla vain oireettomana. Ota mukaan henkilöllisyystodistuksesi (myös ajokortti tai Kela-kortti käyvät) ja huomioi aikataulussasi rokotuksen jälkeinen 15 minuutin seuranta-aika.

Voimakkaasti immuunipuutteisten 4. rokotuksen sähköinen ajanvaraus

Kaikki voimakkaasti immuunipuutteiset voivat nyt varata ajan 4. koronarokotukseen sähköisesti osoitteessa paijat-sote.fi/ajanvaraus-ja-tietoa-koronarokotuksista.

Työterveyden koronarokotukset jatkuvat. Työterveysasiakkaiden suositellaan hakevan rokotukset omasta työterveydestä, jos työnantaja on tehnyt sopimuksen koronarokotuksista työterveyshuollon kanssa.