Kausi-influenssarokotukset lapsiperheille ja nuorille

Neuvolat

6 kuukauden – 6 vuoden ikäiset ja heidän lähipiirinsä saavat rokotteen neuvoloissa.

Kausi-influenssarokotuksen saat vain neuvolan määräaikaiskäynnillä tai influenssarokotuksiin sähköisesti varattavilla ajoilla. Voit varata rokotusajan neuvolaan sähköisesti www.hyvis.fi/web/paijat-hameSähköinen ajanvaraus ei ole vielä käytössä.

Neuvoloiden kausi-influenssarokotusajat on tarkoitettu äitiys- ja lastenneuvolan asiakasperheille emmekä rokota muita asiakkaita. Käynnillä ei hoideta kausi-influenssarokotuksen lisäksi muita asioita. Rokotusajan voit varata mihin tahansa neuvolan toimipisteistä omasta neuvolastasi riippumatta.

Kouluterveydenhuolto

Koululaiset saavat rokotteen kouluterveydenhuollossa. Rokottaminen edellyttää vanhemman yhteydenottoa kouluterveydenhuoltoon. Wilman kautta välitetään tarkemmat tiedot.

Opiskeluterveydenhuolto

Opiskelijana voit saada influenssarokotuksen ajanvarauksella opiskelijaterveydenhuollossa. Varaa aikasi ensisijaisesti sähköinen asiointi -palvelun kautta. Sähköinen ajanvaraus ei ole vielä käytössä.  Tarvittaessa voit tehdä ajanvarauksen myös oman terveydenhoitajasi kautta.

Rokotukset annetaan opiskeluterveydenhuollon tiloissa osoitteessa Lahden sote-keskus, Masto-siipi, 6. krs, Harjukatu 48. Varaathan aikasi ajoissa.