Asukastilaisuus Vesikansan sote-palvelujen muutoksesta keskiviikkoiltana Kalliolan koululla

Asiakas on lääkärin vastaanotolla.

Hollolan Vesikansan avosairaanhoidon lääkäri- ja hoitajavastaanotot siirtyvät Salpakankaalle uuden sote-keskuksen valmistuessa tammikuussa 2022. Vesikansassa Kalliolan koululla Päijät-Hämeen hyvinvointialueen lähipalveluina säilyvät suun terveydenhuolto sekä neuvolan ja kouluterveydenhuollon vastaanotot.

Päijät-Sote ja Hollolan kunta järjestävät yhteistyössä asukkaille info- ja keskustelutilaisuuden Vesikansan palvelujen muutoksesta keskiviikkona 10. marraskuuta kello 19 Kalliolan koululla. Tilaisuudessa Päijät-Soten puolelta johtajaylilääkäri, toimialajohtaja Tuomo Nieminen ja tulosaluejohtaja Kimmo Kuosmanen kertovat asukkaiden sote-palveluista ja vastaavat asukkaita askarruttaviin kysymyksiin. Hollolan kunnasta paikalla ovat kunnanvaltuutettu Pentti Lampi ja kunnanjohtaja Päivi Rahkonen.

Tilaisuuteen voi osallistua myös verkossa osoitteessa https://urly.fi/2itF. Tilaisuuden tallenteen voi katsoa jälkikäteen hyvinvointialueen Youtube-kanavalta.

Hollolan Vesikansan avosairaanhoidon lääkäri- ja hoitajavastaanottojen siirto Salpakankaalle pohjautuu syksyllä 2019 tehtyyn sote-keskusverkon maakunnalliseen selvitykseen. Hyvinvointialueen hallitus päätti tuolloin tehdä palveluverkkoon muutoksia useiden toimipisteiden osalta.