Metsässä kulkeva polkuMetsässä kulkeva polku

Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku

Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erilaisissa sosiaalihuollon palvelutarpeissa.

Polku palvelee arkisin klo 9–15 puhelinnumerossa 03 819 4850, käytössä on takaisinsoittopalvelu. Polussa voi myös asioida ilman ajanvarausta Lahden Palvelutorilla osoitteessa Kauppakeskus Trio, Aleksanterinkatu 18, 2. krs.

Palvelu on avoin kaiken ikäisille Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella asuville. Polkuun voi ottaa yhteyttä asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi arjessa selviytymiseen, asumiseen, liikkumiseen, mielenterveyteen, päihteisiin, lähisuhdeväkivaltaan tai vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Lapsiperheille neuvonta tarjoaa lisäksi tietoa palveluista sekä kasvatukseen ja perhe-elämään liittyvistä kysymyksistä. Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polusta saa myös apua äkillisiin kriisitilanteisiin sekä sairaudesta tai vammasta aiheutuviin tuen tarpeisiin.

 

Keskustele sosiaalihuollon chattissa

Chatissa voit keskustella nimettömänä joka arkipäivä klo 9–15 sosiaaliohjaajan kanssa mieltäsi askarruttavista sosiaalihuoltoon liittyvistä kysymyksistä. Palvelussa ei voida käsitellä henkilötietoja, joten ohjaus ja neuvonta tapahtuu yleisellä tasolla.

 

Varaa aika sähköisesti  

Sähköinen ajanvaraus ei ole tällä hetkellä käytössä.

Varaa aika sähköisesti lapsiperheille tai työikäisille suunnattuun ohjaukseen ja neuvontaan.

Pääset varamaan ajan sosiaalihuollon ohjaukseen ja neuvontaan sähköisten palvelujen kautta. Voit varata ajan joko lapsiperheiden tai työikäisten sosiaalihuollon ohjaukseen ja neuvontaan. Sosiaalihuollon ohjauksessa ja neuvonnassa saat sosiaaliohjaajan antamaa palvelua, jossa sinua neuvotaan sosiaalihuollon palveluissa ja tarvittaessa sinut ohjataan sinulle sopivien palvelujen pariin.